Een nieuw cilinderslot is geintroduceerd. Dit is de Nemef Entr is een cilinderslot waarbij je je deur op verschillende manieren kunt openen. Dit kan bijvoorbeeld met een afstandsbediening, een mobiele App of zelfs met een vingerscan of pincode.

Nemef Entr, veilig voor iedereen.

De Nemef Entr is een veilig cilinderslot welke SKG3 goedgekeurd is. Dit cilinderslot is getest op inbraakveiligheid. Het grote voordeel van dit cilinderslot is dat je je sleutels niet kunt verliezen gezien je het cilinderslot met een App of afstandsbediening kunt openen. Ben je je mobiel of afstandsbediening kwijt? Je kunt de toegang tot de Nemef Entr eenvoudig ontnemen.

De Nemef Entr aansluiten

De Nemef Entr is eenvoudig aan te sluiten. Je kunt het bestaande cilinderslot eenvoudig verwijderen. Op de website van profielcilinder.nl staan video’s waarbij uitgelegd wordt hoe je een cilinderslot kunt vervangen.

Waar kan ik de Nemef Entr kopen?

De Nemef Entr is op veel plekken te koop. Belangrijk is om hem te aan te schaffen bij een organisatie die ook verstand heeft van het plaatsen en programmeren. Shops waar deze Nemef Entr te koop zijn onder andere Nemefenter.nl of Profielcilinder.nl/Nemefenter.